Att dela ett Clipon-set

halloween-2015-183527 halloween-2015-183539

Jag blev riktigt nöjd med frisyren till Halloweenfesten. Det va en hel del pill och tog lite över en timma att fixa med fjädrar och allt. Jag har tunna hårstrån och för att håret skulle passa mig delade jag en av fästena till flera slingor. Jag tog ett fäste med tre spännen och delade av det så det blev tre slingor med spännen och två slingor utan. De slingorna utan spänne satte jag högst upp på huvudet med vanliga hårnålar. Det blev superbra.

Jag är så nöjd med resultatet att jag nu har börjat titta på äkta löshår för att få det att bli perfekt och kunna ha det mer till fest än bara maskerad.. 🙂 Färgerna jag funderar på är MELLANBRUN #6 eller MÖRKBRUN #4. Nu ska jag bara hitta vilket fäste jag vill ha.

Jag gillade Clipon-setet för det är enkelt att ta ur och sätta i. Det va också smidigt att det gick att dela på. Kommer läsa på mer om de andra fästena och återkommer med en rapport. 😉