Black Weeks med Hallon ska få mig att ringa billigare

Inlägget är reklam för Hallon och innehåller annonslänkar.

Jag har haft Telenor från det att jag fick min första telefon, typ 1998. Men nu räcker det, kostnaden är inte rimlig. Jag har letat runt och hittat det alternativ som är bäst för mig. Jag var på väg redan i somras när jag flyttade men ibland har jag lite svårt att ta ett beslut och så velar jag… men nu ska jag passa på.

Hallon har ett jätte bra erbjudande under ”Black friday” och jag tänker haka på detta. Erbjudandet gäller fram till den 3 dec 2017 så gör som jag, beställ direkt, nu.

Delmål 1.2 är uppnådd! – Varierande träning

Ett av mina delmål var att ha en varierad träning för att inte slita ut kroppen. När jag kommer igång och tränar blir det lätt för mycket och kroppen säger ifrån så blir det inget alls. Så har det varit hela mitt liv. Men nu! Nu har jag nått upp till mitt delmål att få till en varierad träning, nu ska jag se till att hålla den också.

Min vilja är stark

Jag är så imponerad av mig själv!

Jag har haft en riktigt tuff period i mitt liv av olika anledningar. Det är oftast då som jag trillar dit i mitt sockerberoende och äter mängder av sött av olika slag.

I dag är jag 291 dagar godisfri och 9 dagar strikt!

Så idag är PMS:en och hälsar på och har i två dagar vart så sjukt sötsugen så jag har varit rädd för att trilla dit. Jag har verkligen övervägt att äta giftet. Julen är verkligen en svår period då det fylls på med så otroligt mycket godis och god sockermat vid kassor m.m. så det går helt enkelt inte att undvika.

Men jag står emot och idag ville jag göra något aktivt mot sugen för det började helt enkelt bli för starkt. Så jag tog mig till simhallen där de även har ett gym och gjorde ett test-pass. Tyvärr så var det inte 100% och framför allt inte för 475kr/månad. Ett rum med maskiner utan personal. Nja det tycker jag tyvärr inte är värt så mycket, framför allt inte när jag redan betalar 200kr/månad för att simma där.

Jag älskar när jag har fel på negativa saker. Nu blev det inte 100% men otroligt mycket bättre. Jag var nere i dag (dagen efter) och tog ett simpass och passade då på att fråga hur det såg ut om jag redan har ett kort. Då lägger de till gymmet så det blir sammanlagt 375kr / månad. Det tycker jag låter helt okej. Men jag sa att jag har lite problem med ryggen och att jag inte var säker på att jag skulle klara av träningen.

Här var en tjej med service. Vi hade tidigare pratat om att jag inte utnyttjat mitt simkort eftersom jag även går crawl-kursen och då ingår inträdet så jag har nästan tre månader oanvänt simkort. Så hon ”trollade” och har nu sett till att jag har fri träning en månad så jag kan testa på hur gymmet funkar för mig. Härligt!

Men för att sluta positivt så lyssnade jag på Sockersystrar och avsnitt 15 med Bitten Jonsson och det blev mycket igenkänningsskratt. Superbra!

Beskedet ingen vill ha

Tack, men nej tack.

Jobb nr.1 hade funderat i helgen och ringde nu och sa att de tänkt om och behöver någon med en annan bakgrund, så det tackade för visat intresse, men nej tack.

Jag bestämmer mig direkt för att inte bli besviken. Jag har fortfarande chans på jobb nr.2. Får jag inte det ska jag inte gräva ner mig utan fokusera på AF som jag diskuterat med angående att ta lastbilskort för att utöka mina chanser till jobb.

Nej jag kan inte rå för det, besvikelsen är omöjlig att ta in utan att bli sjukt påverkad. Men jag ska klara detta. När klockan visade 11:11 så får man ju önska sig något och jag önskade mig att det bästa jobbet för mig är det jag skulle få. Så nu hoppas jag till 100% att jag får jobb nr.2.

I dag väntar jag på besked för att i min tur få ge besked

Så nu sitter jag här så där lagom förväntansfull och lite nervös. Jag väntar på samtal angående jobb nr.2. När jag får ett svar därifrån är det min tur att ge ett svar till jobb nr.1. Jag vet inte alls vad jag känner just nu och får jag ett ”ja” i från båda ställena är det svårt att välja. Finn stora fördelar i båda anställningarna.

Ha ha fick ett pm från en vän nu när jag sitter här och skriver och det bekräftar att jag är lite nervig. Jag hoppade till som om någon skrämt mig av plingandet.

Så idag har det i alla fal blivit qigong hela 30min och en lång skön dusch. Nu ska jag se om jag kan komma ner på jorden och ta mig något att äta eller om nerverna är i vägen där med…

Första snön på riktigt är här

Nu faller stora vita flingor ned från himmelen och jag hoppas att det kommer täcka marken. Tror dock att det är alldeles för varmt och att det bara blir slask…

Jag älskar att jag är morgonpigg

Klockan är nio en söndag morgon och jag har gjort qigong, bäddat sängen, städat badrummet, bloggat och ätit frukost. Nu ska jag lägga mig i soffan med gott samvete och ta slapparsöndag.

Jag vill inte ha mitt drömjobb längre

Jag var på den efterlängtade jobbintervjun i fredags. Mycket trevligt ställe och jag kände verkligen som jag hade förväntat mig. Det var nog maffigare än vad jag hade föreställt mig. Men ju mer vi pratade om tjänsten kände jag att det inte var riktigt det jag ville. Men samtalet ledde istället till att det finns en annan tjänst jag vill ha på detta härliga ställe. Jag lovar att uppdatera er vart efter som.

Statistik motiverar mig

Jag kollar gärna på statistiken i mitt träningsprogram, Endomondo. Jag tycker det är otroligt motiverande, speciellt när man ser att många små pass blir en bra träning även det.

Jag började med appen Endomondo 2013. Så här kan man se statistik år för år. Jag började träna rätt så hårt med PT på gym i slutet av 2014. Jag har dock inte fört in all träning i appen. När det är pass så måste man skriva in passen manuellt och jag körde så mycket pass att jag helt enkelt inte prioriterade det. Men jag har alla pass inskrivna i kalendern så de ska föras in vart efter som. 2016 hittade jag Thaiboxningen och blev helt kär, den perfekta träningen för mig. Tyvärr så sa ryggen ifrån och jag har fått tagit en paus. Thaiboxningen är en av mina största motivationer nu när jag börjat träna igen. Jag vill stärka upp min rygg så jag kan börja igen. 2017 flyttade jag in till stan och har endast sekunder till både simhallen och ån. Så här har jag alla möjligheter i världen för att träna.

Så här har det sett ut månadsmässigt det här året. Man ser tydligt när jag flyttade in till stan och när jag började med både Crawl.kursen och mina qigongpass.

 

Vecka för vecka den senaste tiden kan man se när jag har haft svackor men det jag är så nöjd med är att jag har hållit i. Jag har gjort något varje vecka, även när det har varit som tuffast.

Qigong för just det jag vill uppnå för dagen

Idag blev det lite hopp mellan olika videos. Jag känner mig stel i kroppen och ont i musklerna. Vet att det beror på att jag drack sprit i fredags och det tar ett tag innan det går över, men det går över. Så jag är inte orolig men vill anpassa vilka övningar jag känner att jag klarar av idag. Så jag hoppade mellan olika videos och fick ihop ett riktigt bra pass som passade mig idag. Skönt!

Idag väljer jag också att medvetet hoppa över styrketräningen på morgonen. Om jag tränar och det gör ont så är det det som jag minns och det kommer vara svårare att utföra nästa pass. Så ska man lyssna på sin kropp och säger den ifrån så är det vila som gäller.