Elle Andersson

Hem

Kontakt

Blogg

Föreläsningar om och med ADHD page

Alla föreläsningar går att anpassa efter situation och lyssnare. Ska föreläsningen hållas för 8 personer eller för 300 personer. Är det en liten samlingslokal eller under en stor mässa. Det är saker ni kan tänka på när ni tittar på de olika föreläsningarna jag erbjuder och tänk på att jag har ADHD jag kan anpassa mig och inget är omöjligt!

För lärare

Föreläsningen hålls på ett sett som ni sedan kan ta med er in i lektionssalen för att få mer uppmärksamhet hos era elever, även de utan ADHD.
Läs mer…

Sjukhuspersonal

Om ni kan koppla på er tystnadsplikt så öppnar jag mig och håller en föreläsning på det personligaste planet.
Läs mer…

Anpassad föreläsning

Jag är en kreativ människa med bred kunskap om hur man kan utnyttja sin ADHD efter sin personliga situation. Anpassa livet med det goda som kommer med egenskaperna i ADHD.