Hej!
Det är jag som är Elle, en lagom galen tjej mitt i livet! Bloggen följer mitt liv både upp, ner och åt sidan. Du är välkommen att hänga med!
Just nu går det rätt mycket åt sidan. Pluggar systemutveckling och hemsidan kommer garanterat byta skepnad både 1 och 56 gånger. Så ledsen om ni inte kommer dit ni ska eller vart det va tänkt... ;)

Du som söker en webbdesigner/webbutvecklare och har hittat hit... kul!
Nu blir jag förväntansfull.

Kolla gärna in mitt CV så hoppas jag få träffa dig för ett personligt möte.

Jag kommer tycka till och prata av mig om hälsa och kost. Är mitt inne i en sockeravvänjning och lägger mycket tid och kraft på att komma in i livet nycktert sockerberoende. För dig som blir nyfiken och vill veta mer om vad detta handlar om kan du surfa vidare till hälsosidorna här .
Puss & Kram!!
Hälsa
Mitt fokus Nr.1 är att ta hand om mig själv. Jag har bestämt mig en gång för alla att bli sockerfri. Jag har ett sockerberoende som har påverkat hela mitt liv och den livsstilen jag har haft har jag slängt ut genom fönstret och satsar nu på ett liv med hälsan på topp.
Systemutveckling
Jag pluggar just nu systemutveckling på Lexicon i Norrköping. Sen jag började här har jag insett att det är webbdesign i någon form som jag vill jobba med. Jag har alltid älskat färger, design och liknande element. Att få jobba med det på heltid är mitt mål.
Läs mitt CV
Foto
Jag har fotat så länge jag kan minnas. Mina senaste år har jag fokuserat mycket på motorsport och framförallt drifting. Jag kommer bygga upp ett galleri på min hemsida Drift Magazine med alla bilder jag tagit under åren.
I de rätta skorna kan en kvinna gå hur långt som helst.
She thought she could
So she did
CV och Personligt Brev
Är du ute efter att anställa någon som kan ge ert team nya idéer och infallsvinklar, ny glöd och ny kunskap? Läs vidare så hittar du en nyutbildad tjej som ger allt i det hon ger sig in i.

Om jag får beskriva mig själv skulle det låta så här:
Elle är en ”doer”, en person som ser, bryr sig och agerar.

Hon är en glad person som i januari 2018 började en intensivutbuildning som Systemutvecklare. Utbildningen är uppbyggd i tre steg. 1 månad test som nu är avklarat och fortsättningen innebär att läsa 3 månader teori och gå på 3 månaders praktik.
Drömmen vore självklart att hitta en praktikplats som leder till en anställning.
Kul att du tittade förbi!
Hoppas att jag har gett dig en hel del inspiration och att du känner dig välkommen tillbaka.
Ha det bäst! Puss & Kram!!
© Elle Andersson 2018
Om du ska göra en egen hemsida vill jag varmt rekommendera Oderland som är ett webbhotell med trevlig service och hög säkerhet.