Hopp om lycka lamslår min kropp

Att 2016 är och kommer vara mitt livs bästa år… hittills är inget konstigt. Det sa jag redan på Nyår och så har det varit i det mesta jag tagit mig för. Men när jag får en så stark känsla om hopp om lycka så vet inte kroppen riktigt hur den ska reagera.

Flera dagar som kroppen inte kan känna hunger och hur mycket jag än försöker så får jag inte i mig någon mat. Har fått i mig två stora grillkvällar när det varit mycket annat att tänka på. Men att äta bara föra att kroppen behöver mat har inte gått på flera dagar nu.

Jag får väl dock se det som positivt. 😉 Är det nu så att det är lycka på gång så ska jag snart berätta vad det är och jag hoppas det håller i länge, hela livet.

Men det är lite tufft att hoppas på lyckan då man är rädd att förlora den. Men jag ska våga, jag ska hoppas att det nu är min tur. 😉