Hur gick det med mitt delmål två.

Jag har inte gett upp men jag har ändrat inställning. Det gick saktare än beräknat och då tappar jag både lust och ork. Jag tror fortfarande att min insatts är bra och jag ångrar inget alls.

Jag har dock gett den ekonomiska världen lite mer andrum. Just nu mindas mina spelmarker och det kunde ta ca 30-40 dagar. En splitt har skett och mina spelmarker har dubblerats. Värdet på valutan jag har satsat på har ökat och det ser bra ut för framtiden. Det går dock lite saktare än vad min tolerans klarar av. Så jag låter det bara vara för nu som ett långsiktigt sparande.

Rent praktiskt så är delmål två avklarat på papper eller i datorn. Men jag har inte tagit tillbaka den. Så mitt tredje delmål blir nu att invänta att mindningen ska bli klar och då välja om jag ska ta tillbaka min satsade del eller om jag tror att det är bättre att ha den kvar på kontot och se den växa.