Inspirerande ADHD-föreläsning för lärare

Va coolt! Jag inspirerar mig själv.

För ett par veckor sedan blev alla mina webbkonton infekterade med en kod, någon har helt enkelt hackat mitt konto och vill förstöra för mig. Faan va många timmar… men nej det va inte det jag ville berätta.

Hackningen resulterade i att jag sammanställde alla mina bloggar på en och samma plats, just här och nu. Så därför kan innehållet vara blandat både gammalt och aktuellt. Lite rörigt ja vet men sån är jag.

I alla fall så hittade jag en text, en presentation om min föreläsning inriktad till lärare och oj vad jag inspirerade mig själv. Läs texten här. Kanske dags att skapa mig ett extrajobb, föreläsa på skolor. Tror de skulle ge mig massor att kunna hjälpa andra att i sin tur hjälpa barn och ungdomar med ADHD.