Jag träffade en sån skön tjej!

Jag vill verkligen berätta om ett möte som skedde i går. Jag blev så påmind nyss då jag sprang på denna tjej nyss efter min power walk. Vi bor i samma trapp, ja mitt emot varandra. I går när jag kom hem efter en shoppingrunda så sitter hon i trappen och jag frågar om hon vill koma in, ser inte så roligt ut att sitta där. Hon följer med in och visar sig vara en av mina grannar.

Vi börjar prata och det går rätt fort in på tunga och djupa ämnen som hur vår värld ser ut och hur vi inte tar hand om den, NPF-diagnoser och lite annat. Det blev ett par väldigt trevliga timmar och när vi båda började känna oss rätt slut så insåg vi att vi suttit och pratat med varandra i över två timmar. Vi två främmande vänner som lärde känna varandra. Tänk om världen kunde vara lite med öppen och kärleksfull då hade vi kanske haft ”fred på jorden”, något jag aldrig ska sluta drömma om!