Klippt mig och skaffat glasögon

elle-glasogon-nov-2015I går ordnade jag till mig ytterligare ett par vuxenpoäng. Var på shoppingrunda med mamma och hon övertalade mig att köpa mig ett par läsglasögon. Vet dock inte om de kommer bli så använda då jag inte läser så mycket. Det är mest i affären när jag ska läsa innehållsförteckningar som det blir lite svårt.

Så tog jag även en tur till frisören och klippte av mig det sparade håret, och bestämde mig än en gång. Nej, jag kan inte ha långt hår, hur mycket jag än vill. Jag passar i korta frisyrer som framhäver mitt ansikte.

Therese A som frisören heter fick mig att slappna av helt och hon tog steg för steg och kunde verkligen lyssna på vad jag ville ha, skitbra! Så nu har jag redan bokat en ny tid lagom innan jul och nyår. Så har vi gjort en plan med framtida blondering och få håret till dit jag trivs, Blond och kort men roliga färgningsmöjligheter.