Letar efter min sömnrythm

Vad hände egentligen? Jag gick och la mig mellan 21-22 och vaknade alltid mellan 7:19 – 7:23 och när vintertiden kom så vaknade jag istället runt 6:20. Men så för kanske 7-8 veckor sedan (har ingen tidsuppfattning) så ändrades det och jag har börjat sova jätte dåligt.

Jag vaknar mitt i natten och vaknar till somnar om och sover ända fram till 9-tiden. När jag vaknar och somnar om är det som om mardrömmarna kommer på beställning. Jobbiga, tuffa och konstiga.

I går fick jag till en jättebra kvällsrutin med allt från mat till tandborstning men jag var inte trött. Klockan var runt 22 när jag la mig i sängen men kunde inte somna. Dock så somnade jag inte jättesent, strax innan 23 säger min app.

Monza har flyttat hem och tror han är hård i magen för under småtimmarna har han gått och krafsat i lådan sen typ 3-4 tiden. Han har även krafsat vid sovrumsdörren, förstår inte alls varför. Så vid 5-tiden vaknar jag till, går på toa och lägger mig i sängen och lyssnar på en podd. Somnar om och drömmer… vaknar och somnar om vart annat och vaknar till ordentligt nu 9:15.

Hmm planen på att ge sig ut i spåret känns så där men blir peppad av Paulo Robertos Instagraminlägg. Som om han visste vad jag behövde höra ännu en gång.

Så nu sitter jag här med en tallrik frukost och letar efter motivation och undrar vad jag ska göra åt dagen. Ska bli så skönt att börja plugga då dessa tomma dagar försvinner och fyller mitt liv med meningsfullhet.