Medeltidsfest nalkas

Jag hade nästan bestämt mig för att tacka nej, jag hade ju inga passande kläder. Så följde jag med Michelle till Jofotex i Söderköping och vipps så höll vi på att plocka fram tyger från butikens alla hörn för att sedan klippa och fixa band. I från Jofotex gick jag med en stor påse tyg och härliga band. Nu ska jag sy mig min egen medeltidsklänning.

20150818_145512 20150818_145613

Jag fick med mig massor med inspiration och jag vill verkligen ge Jofotex min rekommendation. Supertrevliga människor i en välkomnade miljö. Massor med hjälp och efter vår shoppingtur fick vi fika biljetter till ett jätte mysigt ställe precis bredvid. Jag hoppade dock över mitt fika då jag ett par veckor till vill köra strikt LCHF.

Med mig från Jofotex fick jag också ett ord jag skulle söka på Google efter ”Steampunk” tjejen i butiken trodde det skulle passa mig. Jag blev ju helt galen när jag sökte efter det på Pinterest. Så helt mig, inte allt men väldigt mycket!! Min stil helt klart!!

Steam punk

Så här tog min board form rätt så fort. Är inne på att hyra en lokal och ha en ”Steampunk” fest i höst/vinter. Vi får väl se vart de planerna sticker iväg…