När är det okej att publicera en bild?

2013-09-07-gatebil-braisladd-kval-del1-606

Har under flera månader inte fixat att lägga upp bilder jag tagit för jag blivit så ledsen på att man alltid får kritik. Bilderna är för suddiga, för skarpa, sneda, ljusa, mörka eller något annat som inte passar.

Helgen är slut och jag sitter fortfarande och redigerar bilder från Gatebil som jag har börjat att lägga upp så smått på Drift Magazines Facebooksida. Denna gång är jag själv riktigt nöjd med bilderna och tar mig mod att ladda upp ett gäng och det tar nog inte mer än 40 minuter innan jag får en kommentar som ”missförstå mig rätt men bilarna ser ut att stå stilla, men annars snygga”. Som om någon lärare kommer fram och ger tips på en elevs arbetsuppgift.

Jag gillade att bilarna är skarpa man ser vad det är för fälgar men fortfarande en aning suddiga för att se att bilen inte står helt still. Grejen hör kanske också till att jag står i en lift när det blåser duktigt och om jag inte haft hög slutartid hade det blivit för suddiga bilder i stället, så hur jag än hade gjort hade bilderna inte blivit okej.

Nej nu vet e faan hur jag ska göra, har inte alls lust till att sitta natten ut att redigera fler bilder för att få mer kritik. Samtidigt som jag får massor med mail och meddelanden där folk frågar efter bilder på just sin bil. Faan!!! Hur jag än gör så blir det fel, ladda upp eller inte ladda upp bilder???