När ska man lyssna på varningssignalerna vid dating?

En kille som är framåt är ju helt klart något jag faller för när jag träffar någon ny. Men hur framåt får han vara och vid vilka tillfällen? Bytta meddelanden på Badoo och sen ett par veckor senare så ringer han på skyddat nummer… Hittad via Google. Ja det är ju inte så svårt, men är det okej?

Så vi pratade lite och bestämde att han skulle skicka sitt nummer så skulle vi höras efter nyår. Ja lite reserverad, men vi får se. Jag träffar ju ingen om jag inte öppnar upp mig.

Nu hittade jag den raderade användaren han är på Badoo och han har skickat 3 bilder och alla med solglasögon. Hmm avslöjar inte alls hur han ser ut. Ja allt är inte på utseendet men om jag har visat mina bilder inkl. Instagram så får han allt bjuda till lite han också.