Spotter till Elias på Mantorp park

En tung morgon men packade ändå in kamerorna i bilen och åkte till Mantorp park för att fota Drift Wednesday.  Tog en lugn morgon och shoppade billigaste och bästa hårsprayen på Look, Depå Mantorp. Helt oslagbart och man får passa på när man är här.

Tog mig till banan och in på kontoret och pratade lite med Linus och Max. Det var lugnt på banan och vädret gav inte bästa ljuset, svårt att få inspiration. Så jag bestämde mig rätt tidigt för att åka hem. På vägen till bilen träffar jag på Patrik, Crippen och Elias. Stannar till och blir kvar hela dagen.

Det blev grymt kul då jag blev spotter för dagen och vi tränade på initieringen och länkningen. Det började regna massor med vi fortsatte i alla fall. Regnet gjorde det riktigt halt och vi fick träna på ett helt annat sett. Kul att testa sig fram och kul att se framsteg. Grymt bra kämpat Elias!

Elias kör tillsammans med Patrik i Nordic Drift Team, in och kika på deras Facebooksida.