Statistik motiverar mig

Jag kollar gärna på statistiken i mitt träningsprogram, Endomondo. Jag tycker det är otroligt motiverande, speciellt när man ser att många små pass blir en bra träning även det.

Jag började med appen Endomondo 2013. Så här kan man se statistik år för år. Jag började träna rätt så hårt med PT på gym i slutet av 2014. Jag har dock inte fört in all träning i appen. När det är pass så måste man skriva in passen manuellt och jag körde så mycket pass att jag helt enkelt inte prioriterade det. Men jag har alla pass inskrivna i kalendern så de ska föras in vart efter som. 2016 hittade jag Thaiboxningen och blev helt kär, den perfekta träningen för mig. Tyvärr så sa ryggen ifrån och jag har fått tagit en paus. Thaiboxningen är en av mina största motivationer nu när jag börjat träna igen. Jag vill stärka upp min rygg så jag kan börja igen. 2017 flyttade jag in till stan och har endast sekunder till både simhallen och ån. Så här har jag alla möjligheter i världen för att träna.

Så här har det sett ut månadsmässigt det här året. Man ser tydligt när jag flyttade in till stan och när jag började med både Crawl.kursen och mina qigongpass.

 

Vecka för vecka den senaste tiden kan man se när jag har haft svackor men det jag är så nöjd med är att jag har hållit i. Jag har gjort något varje vecka, även när det har varit som tuffast.