När man håller sig till REA eller en bra butik så hittar man oftast det man behöver utan att behöva betala multum.

:: Inlägget är reklam för Accent och innehåller annonslänkar ::

Jag surfade in på Accent i ett helt annat ärende men hittade en väska jag kollat på flera gånger på stan. Men den var i vitt och jag kände att även fast den va så billig som 180kr så kommer jag skita ner den första gången jag använder den.

Men nu när jag nu surfade in på deras hemsida så ser jag att de har den på REA och i svart dessutom.

”Tote-väska i syntetläder från Don Donna. Rymlig modell som passar lika bra på resan som på utflykten eller till vardags. Väskan har dubbla bärhandtag som är långa nog att ha över axeln. Invändigt är den fodrad med textil och har två små sidofack, varav ett med dragkedja.”

Bara älskar storleken, går lätt ner bikini och handduk när man ska till stranden eller extra skor och makeup-väskan.

Klickade snabbt ner den i varukorgen och leverans till butik. SÅ snart är den min.

Vill du också shoppa denna väska eller spana in något annat på Accent. Klicka dig vidare här…

Elle Andersson
info@elleandersson.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *