Penelope Coat Leopard

Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar

Handla din höstkappa redan nu. För det första vet du att du har en den dagen hösten knackar på dörren och du säger ” Va, redan höst!” och för det andra, alla alternativ du har. Det är nu du kan få tag i din drömkappa.

Här ett underbart urval från Bubbleroom.

Här ett underbart urval från Bubbleroom.

Å jag har så svårt att veta vilken av alla mina favoritjackor/kappor till hösten jag vill ha. Den här första är ju bara såååå snygg!! Eller en bomberjacka som jag har en grön och en vinröd av i dag och älskar att använda.

Jag både vill ha och behöver en lite mer klassisk jacka som jag kan trivas i när jag går till jobbet en lagom blåsig dag. Men jag vill behålla min lite tuffare stil och inte tappa känslan av att vara mig helt.

Elle Andersson
info@elleandersson.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *