Märke har jag inte brytt mig ett dugg om. Jag började titta runt och se vad som rekommenderades. Hitta inte många sidor med privatpersoner som berättade vad de tyckte utan många olika prisjämförelse-sidor och de litar jag inte til 100% på.

Så jag gör det väl själv. 😀

Min budget började på 3.000 – 6.000kr. Sen bestämde jag mig för ca. 4.000kr och nu i sluttampen så ser det ut att bli runt 6.000-7.000kr med tillbehör som vinterlock och rengöring.

Spanade runt, mycket på utseende men sen hittade jag de som klarade lägre kyla.

Klarar kyla

Så kom jag in på ett helt nytt märke som gjorde att jag omprioriterade hela min sökning. Jag hittade spabad som klarade ner till -20°! OBS! Med ett speciellt isoleringslock. Det va inte så dyrt så lätt värt det.

Storleken

När jag nu sollat bort det mesta tar jag och kollar på storleken. Jag tittar på pool för 4 alt 6 personer.

Fjärrkontroll

Inte så bra som man tror. De är ofta sladdanslutna.

Sluttampen av mitt val

Jag har nu bestämt mig för vilket märke jag vill ha. (ha ha va iväg och velade en stund.) Panelen på kanten är ett riktigt stort plus. Det blir Gemspa. De har två grundmodeller. Dessa nedan båda för 6 personer.

Jag tycker den här ser lyxigare ut. Ingen stor logga som skriker. Verkar som pollen lätt fastnar på den matta ytan.

Jag tycker om att ha en vit insida ser fräscht ut. Blir snyggt till bilder också. Med tanke på att den är glatt och ser ut att vara lättare att göra rent, så får denna ett stort plus.

Har jag bestämt mig? Nej inte riktigt. Men just nu fokuserar jag på trädgården och lösningen vart ska det stå och andra saker runt om kring för att se om något där påverkar mitt val.

Välkommen att följa min resa till ”Min drömträdgård”!

Elle Andersson
info@elleandersson.se

En tanke på “Köpa uppblåsbar spapool”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *