Om mig

Lagom galen kvinna i mina bästa år. En klyscha, ja verkligen men en sann klyscha. När jag fyllde 40år blev livet enklare. Det slog om under ca ett halvår. Jag insåg att det här är jag och nu och det är det som räknas. Jag började göra saker som jag tidigare sagt ”tänk om jag ångrar mig när jag blir gammal” men när jag insåg att jag är ”gammal” så var det bara att görat. (sorry för slang, jag är Östgöte) Blir dock aldrig äldre än vad jag gör mig och barnasinnet kommer jag ha hela livet.

Bloggandet

Har egentligen bloggat hur länge som helst började på egen plattform, varit iväg och nu tillbaka igen. Jag kommer blogga om det mesta, kan inte hålla mig till ett ämne, har så mycket att säga. Inredning, allmänt om mitt liv, vad jag gör till vardags och fest. Katten Monza kommer finnas med, det är min älskade katt. Mycket inredning och trädgård.

Fotografering är min kreativa utlopp, och jag älskar att fånga livets små och stora ögonblick genom linsen. Här på bloggen kommer du att få en inblick i min värld genom mina ögon, med bilder som berättar tusen ord.

Sammarbeten och betalda länkar här på bloggen

Har börjat få en del samarbeten och det skriver jag tydligt ut i de inlägg de rör.

Jag har också en del affilatelänkar på sidan. Det innebär att jag får % på det du handlar, det beror lite på vilket företag det gäller. Det kan vara att jag tipsar om inredning eller kläder jag gillar. Jag skulle aldrig kunna posta en länk till något jag själv inte tycker om. Det gör att de inläggen inte kommer sticka ut i från bloggens innehåll. Du kan också göra riktigt bra köp.

Är du intresserad av ett samarbete?
Skicka ett mail till elle.andersson@gmail.com

Social media

Instagram
Jag har ett par stycken konton, men min bas är @elleandersson.se

Youtube
I perioder laddar jag upp en del klipp och filmer.

Pinterest
Världens bästa inspirationskälla! Synd att det har överröst sidan med reklam så kommer nog inom kort överge detta.

Så sätt dig bekvämt, ta en kopp te och dyk in i min värld av färg, smak och inspiration. Jag är så glad att du är här!