Inlägget är ett samarbete med Buildor.se och innehåller affilatelänkar. Längre ner kan du läsa om dem. Nu till ämnet pool och sommarvärme.

På fredag levereras min pool från Buildor.se och jag fick den jag letade mig fram till i våras. Läs gärna mitt inlägg om att välja uppblåsbar pool här.

Det blir en hemleverans och jag kommer börja fylla upp den så fort jag kan. Ser så mycket fram emot att få kliva i den svalkande poolen och till kvällen ställa upp värmen till 40˚.

Buildor.se säljer byggvaror till oslagbara priser!
Buildor.se lanserades i början av 2013 med målet att göra det enklare och trevligare att handla byggvaror. De har som mål att erbjuda ett brett sortiment av varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet. Hos Buildor kan du beställa byggvaror på nätet tryggt och få hemleverans.

Självklart kommer du få höra mer om min pool och min upplevelse av Buildor.se. Än är jag mycket nöjd med service och svarstider på frågor jag haft.

Elle Andersson
info@elleandersson.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *