Att inreda ett rum perfekt från början är omöjligt. Det allra bästa är om du bor / lever i rummet som du gör om. Du hittar du praktiska ”fel” som du kan rätta till och se till att rummet fungerar till vardags och inte bara är snyggt.

Under våren och sommaren har jag bott mycket i ”gästrummet” som är mitt tidigare ungdomsrum hemma hos min mamma. Här har jag nu märkt under ett par veckor vad som saknas och vad som fungerar.

Sen har jag även under ett par veckor inte haft tid att lägga så mycket tanke och energi på detta rum. Men så igår så kom energin och jag har shoppat det som saknats och ska idag fixa så att rummet blir helt färdigt för fotografering.

Så vad betydde rubriken. Jo nu när jag bott här ett tag så har jag bla. sett att skåpet står på fel sida. Jag kommer idag flytta det till den vänstra sidan och det betyder att jag även behöver hänga om skåpsdörren. Det är det här jag menar med att -var inte rädd, gör om så du blir helt nöjd. Skåpet är nytt men känns det inte rätt så gör det inte.

Gör om gör rätt så blir du nöjd och helheten ger en helt annan känsla.

Elle Andersson
info@elleandersson.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *