2 intima produkter du ”måste” prova som tjej.

Nej du måste inte.. men vad du missar om du inte gör. Läs i alla fall vad och varför jag vill tipsa dig om de här produkterna så får du skriva i kommentaren om du testat, ska testa eller inte kommer testa.

Det här inlägget är i samarbete med Mshop och innehåller reklamlänkar.

Det första jag vill rekommendera dig att testa ’är en njutningsprodukt utan dess like. Många kvinnor har svårt att få en orgasm och här tror jag de flesta kan få hjälp. Det är en pulserande massage i en snygg förpackning. På denna lilla, ska jag kalla maskin sitter ett hål med en sorts vakuum inbyggt. Det pulserar som om den suger i sig luft. När du lägger den mot din hud är det som om den suger tag i dig och med puls ger dig den en rytm som är svår att beskriva. Tack vare detta får många tjejer och kvinnor sin första och självklara orgasm. Jag tycker den är fantastisk som ett komplement singel som jag är. 😉

Satisfyer Pro Deluxe

Den andra produkten jag varmt vill rekommendera är inte alls lika spännande med dock så bra. Det är menskoppen jag pratar om. Så smidig och enkel att använda. För mig som är väldigt ojämn i blödningen är den ovärderlig. I bland blöder jag väldigt lite och en tampong torkar lätt ut mitt underliv. När ja använder menskoppen spelar det ingen roll hur mycket eller lite jag blöder. Jag kan helt enkelt slappna av en hel dag utan att behöva bekymra mig om jag ska läcka eller torka ut.

Flower Menstrual Cups 2-pack