4st olika kakel på dekorplast med Marockansk inspiration

Jag har fått hem 4 olika dekorplaster i olika kvalité och utföranden. Jag kommer pressentera de olika för er med helhetsbild och närbilder så ni får se hur de ser ut på riktigt.

Dekorplasten ska förändra mitt husvagnskök. I dag har jag snygga neutrala luckor i köket och jag har inte bestämt mig för om jag ska göra om de eller inte. Det jag absolut ska fixa är väggarna, bänken och allt annat. Så här ser det ut idag.

Så här kommer de 4 olika dekorplasten som jag har köpt hem. Det är dekorplast nr.4 som jag har bestämt mig för till mitt husvagnskök.

Dekorplast 1

Billig känsla, stora rutor, knöglig i plasten och helt enkelt inte rätt känsla.

Dekorplast 2

Jag gillar verkligen färgerna i den här, tyvärr beställde jag bara hem 1 rulle av denna, vet inte varför, tror jag var osäker på just färgen. En aningen struktur i dekoren som gör att den känns lyxigare.

Dekorplast 3

Snygg design men så billig känsla mot nästa dekor, ni kommer förstå. Ändå tror jag de kostade lika mycket.

Dekorplast 4

Här är det en tydlig struktur i plasten som ger den liv. Jag gillar färgerna och det är den som levererades med utan vikningar och luftbubblor. Så det är denna som troligtvis redan i morgon kommer upp på väggen.

Nr.3 vs Nr.4

Som jag beskrev tidigare så var det stor skillnad på nr.3 och nr.4. Här ser ni dem bredvid varandra. Det är samma mönster och samma färger, även om det är lite svårt att se här. Så när du väljer din dekorplast är det av yttersta vikt att du får den ytstruktur som du önskar. Jag är glad att jag beställde hem flera alternativ att välja mellan.

Jag har köpt denna dekorplast på Shein och här är länkar.


Nr. 1 29kr

Nr.2 19kr

Nr.3 20kr

Nr.4 33kr och helt klart snyggast.

Vilken tyckte du bäst om? Kommentera med ditt val.
Ha det fint!