Elle Andersson.se

Är det lättare att välja färg när man sovit på saken?

Ja defenitift. Jag har nu plockat ut 11st favoriter. Scrolla igenom och läs sen mina tankar om varför jag plockat ut just dessa.

Jag vill ha färg, jag vill ha en Wawawom soffa som min vän säger. Det är den som gör rummet och jag har aldrig varit rädd för färg, tvärtom. Så nu är bara frågan om vilken färg. När jag kollade på bilderna så här stora var det direkt några som föll bort och några som fick ett helt annat liv.

Den färg som snabbt tilltalade mig mest när jag skrollade första gången är den här, Rostbrun.

Några färger som föll bort var de skrikiga. Jag vill ha en wow-soffa men inte en ”hallå titta på mig-soffa”. Kan man kalla det en sober wow-soffa?

{4-html}

Så de som nu är kvar…

{4-html}

{4-html}

Så i perferin ser jag den här och vill låta den vara med i valet igen.

Jag ska ta de här 8 färgerna och gå in till mitt vardagsrum och se om det ändrar känslan…