Det värsta med att vara morgonpigg

Vaknar med jordens inspiration och vill upp och fixa helheten i mitt sovrum. Men klockan är strax över 6 en lördagmorgon. Att börja spika i krokar i väggen hade nog inte vart så populärt hos granarna.

Så jag sätter mig vid datorn och samlar ihop mina tankar på Pinterest. Mitt sovrum har börjat spreta i stilen. Jag bestämde mig i veckan. För att behålla det snyggt behöver jag välja. De två olika stilarna som jag har i sovrummet är:

Mystik & Fantasy

Sexig & Elegant

Båda stilarna har samma bas i färgskalan det är nog därför de har mixats lite och fått sovrummet att kännas rörigt. Samma färger men stilarna har krockat med varandra. I bland har jag dock blandat in både rosa och gult för att se hur det passar. Jag tycker att båda passar men inte tillsammans.

  1. Här kan man se hur jag har tagit in de stilrena ljusstakarna och till det har den mystiskt gröna pläden. Det går säkert ihop någonstans, men inte i mitt hem.
  2. En gulgrön gardin har tagits in men vet inte om jag tycker det passar till någon av stilarna.
  3. Oj oj här blev en mix av allt och ser ju inte klokt ut! Eller… det är den här bilden jag kommer utgå ifrån idag. Ska bli spännande att se vart det hamnar.

Jag funderar även på att måla om sovrummet. Jag har precis målat när jag flyttade in 1 oktober 2018. Men färgen blev lite mycket åt det gröna. I vissa ljus så är det rätt färg men som oftast lite för mycket grönt. Jag hittade en bild där färgen är som jag vill och tänkter om jag kanske kan laborera med glödlampor för att få rätt färg.

När jag nu skriver så lutar det mer och mer mot att det är det sexiga och eleganta jag vill ha. Man kan tydligt se att det går åt det hållet när man följer tidslinjen i mitt fotoalbum. Så om färgskalan har varit turkosgrön, senapsgrön och gröngult. Så kommer jag byta ut det gröngula mot en smutsig rosa ton. Precis som min underbara morgonrock jag köpt.

​#inredning #sovrum #turkos #elegant #sexigt #planering #makeover