En personlig inredning tar tid

Låt det ta tid, låt din personlighet färga ditt hem. Du kan alltid göra en snygg inredning men vill du få den personlig behöver du ge den tid. När du går i butiker och letar efter en handväska kommer du helt plötsligt springa på något du blir förälskad i. Gör ett misstag i din lägenhet och det blir ditt hem.

Jag började provmåla i mitt vardagsrum. Jag ville ha in en mörk nästan svart plommonfärg. Kikade på kalkfärg men ingen kunde bryta de nyanser jag föll för. Köpte mig en ”vanlig” färgburk och åkte hem och provmålade en bit.

Ett par dagar senare ville jag bara göra mig av med färgen jag hällt upp och målade upp resten av provburken på en stor tråkig vit vägg. Jag visste att det skulle ta ett tag innan jag har råd att köpa all färg jag behövde för att måla hela rummet, ca 1100kr.Så jag målade upp så mycket jag kunde och så snyggt som jag kunde. Lät bli kanterna utan bara rollade upp den färg jag hade kvar.

Några dagar senare flyttade jag runt lite på vas, matta m.m. och fick det att bli mer harmoniskt. Det fina gräset jag har framför just denna vägg smälte snyggt in i färgen och det ser ut som att gräset har exakt samma färg som målarfärgen.

Så idag! Jag gick förbi väggen som så många gånger förr men idag såg jag den med nya ögon. Jag kopplade ihop den med tavlan jag köpte för ett par veckor sedan. Tavlan som jag tänkt göra en DIY av men inte riktigt kommit vidare. Jag har ju inte vetat vart jag vill ha den. Förrän nu.