För ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg om att jag inte längre ville vara singel. Det var ett utlämnande inlägg om vem jag är och att jag vill hitta någon att dela livets glädje med. Jag har nu börjat få frågor om hur det går och om jag fått några svar.

Ja, jag har fått svar. Men jag kommer fortsätta vara rätt tyst om det personliga. Jag kommer inte berätta ingående om mina dejter men kanske avslöja att jag dejtat och så får vi se vad som faller sig naturligt. För mig är det viktigt att den jag träffar känner att det är privat att vi ses och att han inte kommer bli uppvisad i min blogg. Om han inte vill förstås… 😉

Elle Andersson
info@elleandersson.se

2 tankar om “Fick jag någon dejt?”

 1. Ja har mest haft koll på dig genom motorsporten men tyckt att du verkar vara en go tjej.

  Nyfiken fråga, skulle du dejta en yngre kille? 😎

  1. Hej ”Yngre”.
   Tack va kul att höra. 🙂
   Jag har under hela mitt liv dejtat yngre killar men på senare tid känner jag bara attraktion hos män. Jag skulle vilja att min framtida pojkvän har fyllt 35 i alla fall men helst inte över 48 heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *