Elle Andersson.se

Flyttstädningen var katastrof

När jag flyttade in i min nya lägenhet var jag gråtfärdig men vände det till något positivt.

Flyttstädningen var obefintlig, inte ens städfirman lyckades efter två försök. Det gav ett slutresultat på en betald hyra. Tycker inte det var värt det men jag hade inte så mycket val. Nu en månad efteråt så börjar det bli bra. I går fick jag mina ugnsformar, en och en halv månad efter det att jag flyttat in.

Varning för äckliga bilder!

När jag kommer till lägenheten första gången så såg det ut så här.

Så här ser det fortfarande ut efter första besöket som städfirman gjort.

Linneskåpet kan de ju inte ens ha öppnat! Det är helt sanslöst att det kan lämnas över så här. Har något bott så här?

Uteplatsen var inte heller den något nöje att besöka. Skräp och vanskött trädgård. Snus och fimpar, de hade till och med kastat upp snus i taket.

Nu kan det bara bli bättre!

Följ min blogg för att se hur jag förvandlar denna skräck till mitt drömhem.