Före, mitt emellan & nu i hallen

Hallen har ett fokus på ”Hej & Välkommen!”.

En entré är det första din gäst ser och de första sekunderna då de väljer om de känner sig välkomna i ditt hem eller ej.

Hallen tar form och förändras med tiden man bor i sitt hem. Nya väskor och årstider som växlar. Se till att ha det mest aktuella lätt tillgängligt. Vet du med dig att du inte ska använda något på väldigt länge, ställ undan det.

När jag flyttade in för ca 3 månader sedan så fanns här den traditionella och tråkiga hatthyllan. Det var det första jag bytte. Hade av ett tillfälle hittat en underbar hatthylla för 150kr på Myrorna någon månad innan jag flyttade. Tänkte att vart jag än flyttar så behövs en snygg hatthylla. Underbart att fynda.

Att vända saker åt rätt håll, ge det rätt riktning är en viktig detalj när du inreder. Att byta plats på den höga byrån gjorde det mycket mer öppet och välkomnande.

Här ser du även min väskförvaring jag satte upp alldeles nyss. Blev riktigt bra. Den består av en krok högst upp som jag bundit ett band i. I bandet har jag knutit fast s-krokar som jag sen hängt upp väskorna på. Bra översikt och snyggt. Älskar väskor och vill ju gärna njuta av dem så mycket som möjligt.

Har jag en dag av perfektionism så är till och med parfymflaskorna vända åt rätt håll.

#fynda #loppis #hatthylla #föreochefterbild #förvaring #väskor #hall #väskförvaring #förvaring-hallsband #smyckesförvaring