Elle Andersson.se

Full koll och så förväntansfull inför imorgon

Japp imorgon gäller det, nytt jobb!

Som jag har längtat efter den här dagen. Det ska bli så spännande att få lära känna en massa nya människor och se hur min arbetsplats ser ut. Att få sätta igång med tankeverksamhet om hur mitt jobb och arbetsplats kommer se ut. Skapa rutiner, ordning och reda.

I dag finns inte mitt jobb utan det är en ny tjänst på Axis Communications som är min nya arbetsplats. Företaget har sitt huvudkontor i Lund och bygger nu även upp sin verksamhet här i Linköping. Som jag skrivit tidigare kommer jag berätta mer vartefter som. Så följ min blogg så du inte missar något. 😉

Så var det det här med kläderna första arbetsdagen, första intrycket.

Jag har provat ut den perfekta klädseln, men så kom jag på att jag ska ha det på onsdag. Det är nämligen helsvart och jag vill ha mer färg första dagen. Så in i garderoben igen.

Nu vänder det som min väninna Tess sa, med en underbar bukett tulpaner dagarna innan min jobbintervju.