Hade jag vetat att jag skulle gå på röda mattan hade jag inte klätt mig casual

I går var jag på VIP-kväll för Tappra Barn och jag har verkligen lyckats mixa ihop kvällarnas klädkod, men nu vet jag till nästa år. Nästa gång är det gala och då vet jag definitift vad klädkoden är, tror dessutom redan nu att jag vet vad jag ska ha för klänning.

På inbjudan igår stod det casual och jag tog det bokstavligt med tanke på att det var klädseln vid förra middagen. Detta med klädkoder är alltid svårt och om man är ny i ett sällskap är det inte alltid lätt att hänga med.

Med resultatet i hand hade jag absolut haft min klädsel tvärt om. Ni kan ju gissa vilken klädsel jag hade vid respektive middag.

Synd att fotografen missade skorna, de gör ju hela outfiten, men jag skickar med en bild från Youtubefilmen på ”kvällens outfit”.