Elle Andersson.se

Inred din restaurang med glas

Nu har vi kommit så långt att det är dags med att inreda för servering av dryck. Vi kommer sälja både vin, öl och läsk. Vi vill ha glas på fot till ölen och vinglas till vin och cider. Och sist ett glas som passar läsk.

Så nu spanar jag runt och jämför priser. På vägen hittar jag så mycket snyggt som inte passar oss men som jag ändå vill visa, för kanske passar det dig.

Detta inlägg är i samarbete med S:t Anna Våffleri och Amazon och innehåller annonslänkar.
För att jag ska ha råd att driva vidare min blogg så samarbetar jag med olika företag. Klicka gärna på länken om du tycker att jag ska fortsätta med mitt bloggande. Du behöver inte köpa något, bara klicka. 😉 Men svårt att låta bli när det finns så mycket snyggt.

Här köper du det snygga vinstället.

Det är så snyggt, tänk framme vid kassan eller i baren. Men men nu tillbaka till verkligheten, det vi söker är enkla glashållare som man sätter fast på väggen. Gärna svarta men krom funkar också.

Svart enkel 1 Svart fäste vägg Svart fäste till hylla

Men så när jag drömmer och tänker leta efter dessa ovan.

Så hittar jag dessa och det är inte helt omöjligt drömmande, de passar fint i Våffleriet. Vi vill ha svarta detaljer i vår inredning.

Men den här dååå… som den första fast i svart! Så snygg!

Hoppas syster gillar lika mycket som jag! Den här i kombination med nummer 2 som jag visade ovan. Den är också perfekt för koppar.

Den här var också sååå snygg. Hylla inredd med mycket grönt.

Nu när jag bestämt mig vad för sorts produkt jag vill gå vidare med kolla jag lite djupare vad gäller pris men också leveranstid då det kan variera stort.

Enkel, väggfäst.
Idag kostar den 73,62 kr med fri frakt, som levereras mellan 17-21 april.

Den med 4st kostar 178,14 kr med fri frakt som levereras mellan 22 april och 11 maj.

Här hittar jag en med 4st för lite mer peng men med tidigare leverans. 196,51 kr med fri frakt och leverans mellan 17-21 april. Så det här blir den jag presenterar för min kompanjon.

Självklart har vi jämfört med svenska leverantörer men det har varit väldigt stor prisskillnad därav att vi tittar på ett alternativ utanför våra gränser. Så ser vi även att detta är en engångsfrakt. De inköp vi gör kontinuerligt är alltid så lokalt som möjligt.

Lycka till med din inredning och kommentera gärna med länk om du har använt mina tips, vore så kul att se.