Jag bytte lägenhet så att min älskling skulle kunna flytta hem igen.

Nu har vi båda hittat hem!

Monza har bott hos mamma ute på landet sen jag valde att flytta till statslivet för ca två år sedan. Han har tillfälligt bott hos mig men jag ser ju hur han saknar att gå ut. Jag har valt honom framför mig själv, så han har fått bo på landet och vara den underbara utekatt han är. Men saknaden har varit tuff och när jag fick chansen att flytta till en marklägenhet vid en liten skog så tvekade jag inte en sekund.

Igår så åkte jag ut till landet och hämtade hem min älskling som redan verkar känna sig hemma. Inte en gång har han krupit undan. Det gör mig glad att jag fortfarande känner att Monza älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Nu är vi tillsammans igen. <3

Han är inte jätteförtjust i att vara med på bild, men ibland går han med på det. Då ger han mig riktigt goa skratt. Jag verkligen ser på han att han säger ”Okej, men bara ett par bilder och jag tänker inte se sött ut”.