Elle Andersson.se

Jag vill inte vara singel längre!!!

Mitt nyårslöfte 2020 – träffa min blivande pojkvän.

Jag är trött på alla dessa appar där jag ändå inte tror du finns! Så vill DU som läser detta vara snäll och hjälpa mig? Sprid mitt inlägg med vinden, låt alla läsa att jag söker efter Han med stort H. Han som jag kommer dela min framtid med, skratta och gråta med. Han som får mig att känna mig trygg och äventyrlig med.

Jag har ställt lite frågor till mig själv för att du ska få lära känna mig en aning. Självklart gömmer sig det mer bakom dessa ord men det tar vi när vi träffas.

Vad saknar du mest som singel?

Morgonsex och de där sakerna som att finnas där för varandra.

En drömdag?

Rensa i trädgården, klippa gräset, ta ett dopp i poolen. Bjuda in lite vänner och avsluta med en grillkväll.

En dröm är en dröm! Vad drömmer du om?

Bygga en husbåt eller ett minihouse. Leva självförsörjande på en gård.

Vad är attraktivt hos din partner?

Ambitioner, nyrakad nacke

Absolut tvärstop!

Rökare, rattfylla, droger och elaka människor.

Jag och mina stilar. Jag tror jag aldrig kommer stanna i en viss stil. Jag tycker om förändring och att utvecklas. Just nu har jag rött/mahogny-färgat hår och en rätt klassisk klädstil gärna med en tuffare touch.. Tidigare har jag haft en yngre och sportigare stil. Jag har trivts i det men nu är nu och jag älskar hur jag hittat mig själv.

Började spara till långt hår på allvar för ca 3år sen och det är stor skillnad och trivs jätte bra i min lite kvinnligare stil.

Jag har jobbat med foto och säkerhet i massor med år. Både ett intresse och ett jobb som runnit ut i sanden. Idag jobbar jag fortfarande med säkerhet men på ett kontor tillsammans med en massa andra arbetsuppgifter. Min titel är Facility och säkerhetskoordinator, tjusigt va. 😉

Jag har tagit studenten och haft militärtjänst. Hittar du mig? Jag är en hejdare på att sy och tycker om maskerader. Japp, den gula drömklänningen har jag sytt. Det tog en evighet och krävde både svett, blod och tårar. Men det var det värt!

Jag är händig och praktisk. Vill få saker gjort. Jag äger både slagborrmaskin, sticksåg och vattenpass. Och kan använda dem! Men det vore roligt att ha någon att planera och utföra mina idéer med. Jag har bott i hus hela livet, själv för det mesta. Jag kan det men jag vill det inte. Att vara självständig är skönt men ibland vill jag känna mig som en hjälplös liten prinsessa som du räddar.

Jag ser det som en självklarhet att jag i framtiden ska bo i hus igen men för ett par år sedan tröttnade jag på ensamheten i hus och flyttade till lägenhet. Bor i en mysig marklägenhet med min katt Monza.

På somrarna åker jag gärna ut till landet och tar båten till en klippa för en heldag. Men oroa dig inte, blir galet rastlös och vill gärna att det händer något hela tiden. Så ett dopp eller tre, kanske en tur till någon mysig restaurang?

Jag tycker det är kul att ta selfies och blogga. Det vore roligt om du också tyckte det va kul men absolut inget måste.

Vad ska jag locka med som avslutning? Jag har en grymt lyxig säng för två…

Så hör nu av dig! Skicka ett DM på Facebook, så vi kan gå på en första dejt. 😉 eller skicka ett mail till elle.andersson@gmail.com

Puss & Kram