Jakten på den perfekta t-shirten fortsätter

727 artiklar blev mitt första urval när jag fortsätter jakten på den perfekta t-shirten. Den man har under en kavaj eller en stickad cardigan. Det blev 36st favoriter som nu ska skalas ner till rimligt antal T-shirts att klicka hem för provning.

Solla först ut i helheten de som inte känns bra.

Nu får jag en tydligare överblick. Ser att det är tre modeller som sticker ut.
Den jag letar efter. En v-ringad enkel t-shirt. Men sen har jag även fått med en modell som går åt ett linne men lite mer klätt som jag kan ha även om jag tar av mig kavajen om det blir opraktiskt eller varmt. Sen är den tredje modellen en finare stil med båturrigning. Som jag gillar så mycket och den urringningen ger en känsla av lyx tycker jag.

Nu är vi nere på 25st favoriter. Nu är det att gå in på varje t-shirt och kolla vad jag söker efter. Många går bort som man ser är lite mer transparenta. Det är smidigt om t-shirten finns i flera färger. Det är inte alltid så lätt att se hur en vit t-shirt är sydd.

Nu väljer jag bort de som känns sladdriga.

Smidigt med recentioner om man är tveksam.

När man går in på varje ser man detaljer som mönster eller fickor. Då blir det lätt att rensa bort.

Nu är jag nere på 4 modeller och det är inte lätt nu.

Det blev till slut en ”vanlig” t-shirt och sen en med den snygga båturringningen.