Elle Andersson.se

Juedigt = rastlös = måla om

Japp då är det dags att ge hallen den helhet jag har strävat efter så länge men inte riktigt slutfört. Har haft svårt att se slutmålet. Jag har fått inspiration i form av en ny samarbetspartner som jag kommer berätta om när allt är klart. Jag har varit rastlös i jul och nu när jag kommit hem och fortfarande är ledig från jobbet. I går rann det över och jag spontant åkte och fyndade färg på Bauhaus med 70% rabatt.

Fick med mig två färger hem och provmålade upp en bit vägg av varje. Jag föll direkt för den vänstra som går lite mer åt det beiga. Den högra var alldeles för mycket lavendel för mig.

Nu målar jag tvärt om. Jag älskar att fynda och dessa två färger hittade jag till 70% rabatt på Bauhaus och då gäller det att vara smart. Så nu målar jag de olika färgerna på varandra för att se vilken jag vill ha överst. Än så länge är det fortfarande den som går åt det beiga hållet och det ska mycket till för att jag ska ändra mig. 😉