Elle Andersson.se

Klippte sönder mitt kreditkort

:: I detta inlägg finns det affilatelänkar från Avanza, det innebär att om du startar ett konto på Avanza via min länk så tjänar jag pengar på det. Tack ::

Jag har alltid haft svårt att få pengarna att räcka till. Under väldigt lång tid (12år) har jag även varit egen företagare och kämpat med att få företaget att gå runt.

Nu har jag fått ett fast jobb med en fast inkomst. Och jag har bränt så mycket pengar de här månaderna. Fick dubbla löner när jag blev fast lön och det var inte svårt att göra av de ”extra” pengarna. Dels betalade jag av mycket på sängen och så köpte jag ny tvättmaskin.

Men nu är det dags att på allvar ta tag i ekonomin och få den att fungera. Att pengarna ska räcka hela månaden + att jag även vill spara pengar för trygghet och framtid.

Varför nämner jag Avanza i detta? Jo på Avanza så köper jag och säljer mina aktier. Ja va coolt jag har aktier. Känner mig redan som en ”lady boss” med kavaj och högklackat. Jag startade kontor år 2015 och köpte min första aktie för ca 1 månad sen. Snacka om att jag ville känna mig säker och trygg innan jag satte in några pengar. Och det känner jag mig nu.

De har gått upp och ner på Börsen men det roligaste är att jag tycker att det är roligt. Det är roligt med pengar och det är roligt med sparande.

Jag klippte mitt kreditkort för jag litar inte på mig själv.

Lagom innan lönen kom så klippte jag mitt kreditkort. Jag kände att jag utan problem kunde handla för resterande kredit och sen betala den när jag får lönen. Men det är så onödigt att skapa en eftersläpande ekonomi i stället för att leva på de pengar som jag verkligen har.

Så nu kör vi sparande, aktiesatsning och bränna pengar smart.

:: Annons ::