Min hall är min walk in closet

Som i all min inredning är planering och förvaring A och O. Allt ska ha sin plats och ju mer du använder en sak desto större utrymme bör den ha.

Jag har nu bott i nya lägenheten strax över en månad och alla småsaker börjar hitta hem. I dag ville jag göra mig av med några av de sista förvaringslådorna som inte tagit sin plats. När jag ser möjligheten undrar jag varför jag inte sett det självklara tidigare.

En perfekt förvaring för skärpen jag har haft svårt att få en smart förvaring för då jag kan känna att vissa av mina skärp är ömtåliga. Nu blev det ett par transparenta avlånga lådor från Ikea.

Det ska bli spännande att se förändringarna här om ett par veckor. Jag har precis börjat använda skärp igen och det finns så många snygga att bli kär i.

#Förvaring #Armband #Skärp #WalkInCloset #Hall #dressingroom