Nyårsnaglar – egen design

Det första jag gör att ta fram de färger som jag kan tänka mig. Springer fram och tillbaka och testar mot kläderna, vilka smycken jag ska ha. Så blir det en hög med lite olika färger och dekorationer.

Jag började med en guldig bas och innan den torkat la jag på 1 eller 2 lite större stenar. Sen lät jag det torka ordentligt. Nu till glittret. Tog något av plast och droppade på en droppe av min topcoat och blandade med löst glitter. La det på nagelns topp med hjälp av en pensel. Än en gång, låt det torka ordentligt. På toppen ett rikligt lager med topcoat. Riktigt nöjd. Kanske dags att börja måla naglarna igen, varje dag och mycket pyssel, det va sååå kul.

Efter det hela såg det ut så här.

Funderar till och med på att göra en hörna i vardagsrummet för sånt här mys. Har ägnat säkert 4 timmar eller mer till fotbad, mys, filat och lackat.

Tänk er en mysig fåtölj där man inte får ont i ryggen av att sitta och måla naglarna mot ett stadigt bord. Bra belysning och bra förvaring för alla nagelgrejer. Gärna ett enklare stativ för mobilen så jag kan ta kort på det jag gör.


Kommentarer

2 svar till ”Nyårsnaglar – egen design”

  1. Så fint, fixade också mina idag, dock ej själv hehe

  2. Tack va glad jag blir. 😊