Elle Andersson.se

Så här får jag min fina jämna färg.

Detta inlägg är ett samarbete med Topformula och innehåller annonslänkar. Länkar till produkter jag själv har provat eller tror på.

Nu har jag under ca. 3veckors tid ätit Solbrun + och jag ser stor skillnad. Lite i färg men framförallt har jag fått en jämnare hudton och känner mig mycket bekvämare att gå osminkad idag. Jag kommer fortsätta äta denna då jag har hört att när färgen väl kommer så hjälper den här till att behålla den.

Att hitta ett märke man tror på och tycker om, då håller jag mig gärna där. Så jag kommer även köpa hem Hår, hud & naglar från Topformula och se om den är lika bra.

Jag som har så svårt för att svälja tabletter köper numer bara burkar som innehåller kapslar. Då kan jag tömma dem i min tallrik med fil och lätt få i mig dem.