Så här tar jag hand om min PMS på bästa vis.

Acceptera att den är här. Det är okej att må skit såna här dagar. Så här gör jag det bästa av det, häng med!

Fick en massa trevliga sms idag, som gjort för denna dag. Först till Rusta och köpa mattan ”Jennie” som jag har väntat på ska komma in i butik. Köpte den första som ligger i hallen för över en månad sen.

Sen till sms;en som kom från Mio och sa att mitt sideboard fanns att hämta och sen min parfym. När jag hämtade paketet från Nordicfeel så hade de bakat färska pepparkaksmuffins och jag kunde inte motstå. Så jag körde järnet och shoppade en riktig PMS-kasse från Ica.

Bordet blev jättefint!! Visar snart när det är fixat. Köpte även två ramar till på Rusta så jag ska se om jag orkar fixa det lite senare idag. Men nu ska här tas hand om min PMS.