Slängde mig utför stupet! Tar du emot?

Nu sitter jag här, ett par dagar efter att ha slängt mig utför stupet. Men tar du emot?

Det är över 6000 personer som har läst mitt inlägg. Men bara två personer som aktivt har sagt ”hej, ska vi ses över en fika”. Är jag inte ”din soffa” eller är du blyg?

Att inte vara någons soffa är helt okej, alla passar inte tillsammans. Alla blir inte nyfikna av samma utseende. Men på riktigt skulle inte fler än 2 gilla ”min soffa”? Låter jag bitter… ha ha ja lite men kanske mest förhoppningsfull att detta inlägg ska få dig att skriva ett par rader. Jag är jättesnäll och om jag nu inte skulle känna att det kändes rätt. Då är jag lika nervös som dig. Så svårt att säga nej till någon för jag tror att alla personer är i grunden snälla och sårbara.

Så du som sitter där och funderar på vem den där Elle egentligen är, skulle kanske vara trevligt att ses över en fika. Kom igen nu, hör av dig. 😉

Jag vill dejta i massor, träffa trevliga killar som får mig att skratta. Så får vi väl se om det leder till kemi…