Testar glutenfria våfflor

3dl mjölmix Blå av märket Lailas
2 tsk bakpulver
2 tsk vanilsocker
½ tsk salt
2 dl vatten
2 msk smält smör
3 ägg

  1. Smält smöret försiktigt
  2. Blanda de torra ingredienserna
  3. rör i vatten och smör
  4. vispa sedan ner äggen

Vad är skillnaden från ”vanliga” våfflor. De var svårare att få färg på. Blev en lite hårdare yta som man gärna tar som krispighet.

Doften i lägenheten är nu popkorn. Tyckte nog inte våfflorna smakade jättemycket popkorn men lägenheten luktar Tivoli, rätt gott faktiskt.

Dessa våfflor är glutenfria, har heller inte använt mig av mjölk, men dock ett par matskedar med smör. Vad du har på toppen väljer du fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *