Elle Andersson.se

V.9 Bild & Ord – Nytt jobb, shopping och VIP-kväll

Nu ska jag hitta rätt foundation. Jag har varit på Kicks och fått lite prover. De första ledde mig vidare till andra färger. Jag tycker det är jättesvårt att hitta rätt men jag tänker att när jag sen har gjort det så behöver jag aldrig mer tveka.

Började på nytt jobb den här veckan och i och med det även börjat göra ”Dagens Outfit” på Youtube. 1-3min oklippt film med tankar om dagens outfit. Varför jag valt den och jag har som plan när jag fått in rutinen att även berätta vart allt kommer ifrån.

Se alla ”Dagens Outfits” på min Youtubekanal. Kom ihåg att prenumerera om du tycker om det du ser.

Svårt att beskriva med ord hur glad jag är för mitt nya jobb. Jag får ansvar och har haft fullt upp från dag två nu när jag kommit in i mina arbetsuppgifter lite mer. Jag är säker på att detta kommer bli det bästa året någonsin!

Avslutade fredagen med VIP-kväll på Tappra Barn.

Lördagen sov jag med ett kort uppehåll mer eller mindre hela dagen. Det är tufft att börja nytt jobb med alla intryck.

Söndag, ja det är nu det. Vaknade pigg och utvilad vid 6 i morse och har hunnit städa av en del. Blir nog lite småpyssel i lägenheten och en sväng till I-huset för shopping, ev. Mio också.