Vad jag vill uppnå under 2019

LEVA

Jag har inga direkta mål mer än att jag vill må bra. Det kanske just det som gör det svårt att ta sig framåt. Så om jag vill att mitt projekt Safe On Track ska bli mitt företag och det jag vill leva på. Ja hur gör jag då?!

Vart ska jag börja, jag börjar med att sätta målet. Sen ska jag göra som med min träning och sätta upp delmål och få delarna i mitt mål att nå resultat.

#SafeOnTrack #delmål #mål2019 #nyårslöfte #egenföretagare #säkerhet

Som en del av er vet så ska jag på tester den 8 januari. Klarar jag testerna är det utbildningsstart i början på mars. Detta är något jag har funderat på länge men inte riktigt känt mig redo för. Det är jag nu! Larmoperatör hos Polisen.

Jag väntar även på svar från ett till jobb som något jag skulle trivas superbra på. Godsmotagare på Servistik.

Hela min grund att driva Safe On Track som ett företag är att jag har ett jobb. Det är så lite pengar som kommer in, så än på ett par år inget jag kan leva på. Förra året gick jag mer minus än plus. I år är målet att börja gå plus minus 0. Men klart jag skulle vilja att det blev så stort att jag skulle kunna ha det som mitt heltidsjobb.

Ja man ser jag hade nog mer vilja i tankarna än jag viste.

Mina delmål för 2019

  • Bli anställd för ett heltidsjobb som jag kan kombinera med Safe On Track

Ja så fick det bli just nu, ett inlägg jag kommer kunna jobba på en längre tid framöver.