Veckans shopping – Vi åker till Åhléns Outlet, Norrköping

Hade en underbar shoppingdag igår med min vän Tess. Vi tog hennes nya Kia till Norrköping. Det roliga med att byta stad ibland är att få shoppa i butiker som inte finns i hemstaden.

Så vi började på Normal som ligger i Mirumgalleria, här hittade jag hur mycket smink som helst och till riktigt bra priser.

Efter det åkte vi till Åhléns Outlet där jag äntligen hittade en parfym som jag tyckte om. Jag är väldigt känslig med starka dofter och vill ha en parfym som är fin i doften. Jag har en Beyoncé sen tidigare men den här var lite blommigare i doften. Den här heter Beyoncé Kissed och kostade bara 190kr.

Fyndade lite halsband från Gina också.

Lampan!! ❤️ Sååååå fin! Rosa sammetsknoppar, ljusstake och ja det blev en hel del i vagnen.

Handlade mycket mer än vad som va tänkt men när det blir oplanerad shopping så åååå så härligt.

”Den som säger att lycka inte går att köpa har inte hittat rätt butik”

Åhléns Outlet var himmelriket! 😍 Så mycket fint. Framför allt så hade de så mycket fina och stora vaser. Jag köpte 3st.

Har även varit på hemtex och där köpte jag det karaktäristiska fatet som nu står på mitt sideboard med mina glasögon på. Fick bara köpa det för mig själv om jag kom på vad jag skulle ha det till, så det blev glasögon. 😉😎