Elle Andersson.se

4 klänningar med stil till julfesten under 400kr

Är du på samma plats som jag. Redan på fredag ska jag på julfest och ikväll kom paniken. Jag har verkligen inget att ta på mig!!

En av mina favoritbutiker just nu är Ellos. Just nu har de till och med 30% på dyraste varan i min varukorg. De flesta klänningar kommer även med möjligheten till expressleverans. Lyx, då hinner jag få den till på torsdag. För på fredag drar jag till Malmö på jobbets julfest.

:: Ett samarbete med Ellos och inlägget innehåller affilatelänkar ::

Klänning viJahula S/S Dress

En klänning med en v-ringad urringning som framhäver vilket halsband du än väljer.

”Klänning viJahula S/S Dress från Vila med v-ringning i omlott samt kort ärm och utställd kjol. Dold dragkedja i ena sidan.”

Klänning från Saint Tropez

Så snyggt med en kavaj eller en tunn tunika över. Cool och elegant på samma gång.

”Klänning från Saint Tropez. Snygg, ärmlös modell med påsydd kant i halsen som har sprund och knappar i nacken. Asymmetrisk nederkant med påsydd volang. Vävd kvalitet med tryckt mönster och vävt foder.”

Klänning jdyOphelia S/L Dress

Glitter när det är som smakfullast. Ett par stövlar till denna så är du hemma.

”Klänning jdyOphelia S/L Dress från Jacqueline de Yong i kort, ärmlös modell i tunn chiffong med paljettprydd framsida. V-ringning fram. Fodrad i trikå.”

Klänning objDinah L/S Short Dress

När du vill ha allas blickar på dig och visa din stil, elegant!

”Klänning objDinah L/S Short Dress från Object. Snygg modell med omlottskärning upptill och kimonoskuren, extra vid, extra lång ärm med infälld dragsko och knyt i midjan. Avskärning runt om i midjan med infälld resår. Vävd kvalitet med tryckt mönster och fint fall.”