Elle Andersson.se

Nu är motivationen här, nu kör vi!

Vad räknar jag med ska förändras?

Idag står vågen på 71,7kg och mitt första mål är 68kg. På fredag är det julfest med jobbet. Undrar vad för klänning jag kommer i tills dess.

Till en början är jag van att det blir biverkningar som huvudverk och andra abstinens. Men jag känner att jag måste dit om jag ska fungera som jag vill.

Undra om OA fortfarande träffas. Kanske skulle ta och ta kontakt med dem igen. Gick där varje vecka för ett bra tag sedan. Det är som AA eller NA för de som har svårt med mat/socker.

En av de rutiner jag verkligen vill få tillbaka i mitt liv är Qi gong. Det ger mig lugn, rörlighet och mental styrka. Jag har ett 7 minuters-pass som jag tycker är alldeles lagom att börja med. Det är en kille som heter Lee Holden och har många bra pass på Youtube.

Den här omgången ska jag inte vara lika strikt som tidigare. Jag ska äta det jag känner är nyttigt. Det kan tex som nu när jag äter min frukost innebära att jag har russin i min filmjölk. Det skulle aldrig förekommit i min tidigare diet.