Alla hjärtans dag och vi har precis träffats

Vad köper jag? Vi har precis träffats!

Vad köper jag för alla hjärtans dag present första året? Dyrt eller billigt, det är upp till din plånbok och sinne. Det viktiga är att det är inköpt med din känsla och hur du förmedlar din känsla genom det du köper till henne.

::Reklam för::

Jag har surfat runt och tänkt vad jag själv skulle bli glad att få. För min del är det tanken och inte pengen bakom som är viktig. Jag önskar mig gärna något som jag kan bära med mig. Både för min egen del men att få visa att ”jag är älskad”. Jag kan gå in på ämnet att känna så, men det hör till en helt annan historia. 😉

Jag ser framför mig små guldhjärtan som örhängen eller en berlock till ett halsband, armband kan jag inte ha när jag jobbar. Jag gillar nätta och eleganta smycken. I bland kan det vara kul att ta i, men jag längtar efter att få bära ett smycke jag tycker om som en bas varje dag. Ett smycke jag alltid vet passar till allt. Ett smycke som ger känslan av att du är med mig.

Var ute i god tid!

Köp din present redan idag. Varför vänta?
Passa på nu, när du har gott om tid på dig. Passa på att fråga henne ledande frågor. Vad tycker hon om?

Enkelhet förmedlar elegans

Perfekt om ni inte har träffats så länge.

Pure Heart från Edblad finns som både halsband och örhängen. Köp den ena till alla hjärtans dag och den andra till hennes födelsedag. 😉 Min födelsedag är två dagar innan alla hjärtans dag.

När hon fick en kärleksgåva i födelsedags present

Hon har nu din kärlek runt sin hals. Då hade jag önskat mig någon av dessa ursnygga klockor!

Den gröna är en helt klar favorit till mig, Swissen en riktigt bra basklocka. Den gula… så cool och elegant. De två färgade klockorna är för mig statmentklockor som syns. När jag nu har tittat på den gula under skrivandets gång. Å va fin den är, den vill jag ha.

Vem drömmer inte om att få ett sånt här fint halsband i en lite ask en speciel dag!

Det gör jag, men med bara 4 månader in i vår relation känns det lite tidigt… ha ha nä egentligen inte, jag är bara ekonomisk. Detta är ”Loving Heart drop” från Drakenberg Sjölin. Ett underbart tecken på din kärlek, runt hennes hals.

Du vet väl att det går att köpa en present i kärlekens täcken trots att det inte är alla hjärtans dag?!