Minihatt för dig med ADHD

För det första, ut och leta mall. Färdigt, det finns redan. För det andra, sätt igång! Att hamna på Pinterest och leta roliga hattar så kommer du aldrig där ifrån. Och ingen hatt blir gjord.

Jag hittade några fina som jag samlade i min ”DIY Pyssel” på Pinterest.

Fälla nummer två.
Ambitionen ska matcha tiden du har på dig att göra din hatt.

Jag blir helt förälskad i alla fina hattar och är på väg att ta fram allt jag har. Men börjar känna mig irriterad för det är stökigt och jag vet inte vart allt är. Tar ett djupt andetag och tänker ”min attityd kan bara jag bestämma över”. Jag väljer då en härlig och glad känsla. Tar ner min ambition till bas 1. Jag behöver inte vinna finast hatt, jag vill ha roligt.

Detta behöver du:

Tar fram en pappmugg, diadem och lite hårdpapp. Limpistol och det du vill klistra på din hatt. Så här ser min att skapa med hög ut.

Tänkte ta en bild när vi skulle börja pyssla, allt händer så fort och sen var nyår över och ingen hatt gjordes. Nästa år då… 😉